Պատրաստեք կոնֆետներ նարնջի կեղևից` տնային պայմաններում հետևյալ բաղադրատոմսով
Կոնֆետներ նարնջի կեղևից` տնային պայմաններում շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կոնֆետներ նարնջի կեղևից` տնային պայմաններում շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լավ լվանալ նարինջները և մաքրել կեղևից: Կեղևն այնպես մաքրել, որ հնարավոր լինի դրանից երկար շերտեր ստանալ: Շերտերով կտրատեք: Կաթսայի մեջ տաքացնում ենք շաքարավազով և համեմունքներով ջուրը: Թողնում եք, որ եռ գա: Երբ ջուրը եռա, նրա մեջ եք գցում նարնջի կեղևները և եփում, մինչև դառնան թափանցիկ: Եթե զգաք, որ ջուրը շատ է եռում, իսկ կեղևները դեռ պատրաստ չեն, մի փոքր ջուր ավելացնել. չթողնել, որ կարամելի շերտ ձևավորվի:
Կեղևները դնել քամիչի մեջ, վրան շաքարավազ ցանել և թողնել՝ չորանա մեկ օր: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա: Առանձին - առանձին կեղևները թաթախել շոկոլադի մեջ: Դնել ստվարաթղթի վրա և ապա՝ սառցարանում, որպեսզի սառչեն:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info