Պատրաստեք սրճային կրեմ հետևյալ բաղադրատոմսով
Սրճային կրեմ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սրճային կրեմ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինը 100մլ ջրով բացել ու թողնել: Դեղնուցը շաքարավազի հետ խառնել: Դնել ջրաբաղնիք, տաքացնել մինչ շաքարավազը հալչի: Սուրճ ավելացնել ու խառնել, ժելատին լցնել: Տաքացնել այնքան, մինչ ժելատինը ամբողջությամբ հալչի: Կրակից վերցնել, հովացնել: Սերուցքը հարել: Խառնել սերուցքն ու սրճային զանգվածը: Լցնել տարրաների մեջ, 3-4 ժամ դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info