Պատրաստեք կաթնաշոռով ժելե գինու հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԺԵԼԵ ԳԻՆՈՒ ՀԵՏ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԺԵԼԵ ԳԻՆՈՒ ՀԵՏ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ժելատինի վրա եռացրած սառը ջուր լցնել, թողնել մի կես ժամ: Ավելորդ հեղուկը թափել, գոլորշու վրա տաքացնել, չթողնել եռա: Կաթը տաքացնել, դնել գոլորշու վրա, ավելացնել 3 ճաշի գդալ շաքարի փոշի, վանիլի էսենցիան, հարած դեղնուցները և անընդհատ խառնելով եփել: Թողնել գոլորշու վրա այնքան, որ թանձրանա: Խառնել ժելատինի, տրորած կաթնաշոռի, հարած սերուցքի հետ: Զանգվածը լցնել ամանների մեջ, սառեցնել: Գինին խառնել մնացած շաքարի փոշուն, եփել, մինչև թանձրանա: Ափսեի մեջ լցնել գինու քաղցրահյութը, վրան դնել դոնդողը և զարդարել մրգերով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info