Պատրաստեք հապալասե մուս հետևյալ բաղադրատոմսով
Հապալասե մուս շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Հապալասե մուս շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Հապալասը լվալ, հյութը քամել: Մի կողմ դնել: Ճզմված հապալասիների վրա 450մլ ջուր լցնել, եփել 10 րոպե: Քամել: Պատրաստի եփուկի մեջ շաքարավազ լցնել, եռացնել: Հետո սպիտակաձավար լցնել, եփել 10-15 րոպե: Զանգվածը սառեցնել, լավ հարել: Մուսը լցնել կաղապարների մեջ, դնել սառնարան 3-4 ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info