MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ելակով սաբլե ֆրանսիական

Ձուն շաքարի հետ հարել, ավելացնել կարագ, փխրեցուցիչ, իսկ ալյուրը` մաս-մաս: Խմոր հունցել: Խմորի մեջ կարելի է մի գդալ թթվասեր կամ յոգուրտ լցնել: Ավելացնել ընկույզը: Կարելի է մի պտղունց աղ անել: Խմորը հունցել: Խմորը շատ բարակ բացել: Բաժակի եզրով շրջանակներ կտրել: Շրջանակները շարել յուղաթղթի վրա, թխել 10 րոպե 170°С տաքացված ջեռոցում: Բեզեի համար նախատեսված շաքարավազը լցնել սոտեյնիկի մեջ, 50 մլ ջուր ավելացնել և օշարակ եփել: Սպիտակուցը հարել, երբ դառնա անշարժ փրփուր, քիչ-քիչ ավելացնել օշարակը: Ելակները շարել թխվածքաբլիթների վրա: Վրան ներարկիչի օգնությամբ տեղադրել սպիտակուցը: Դնել գրիլի ցանցի տակ և թխել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ելակով սաբլե ֆրանսիական

ալյուր ալյուր 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 60 gram

կարագ կարագ 60 gram

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 5 gram

ձու ձու 1 հատ

ընկույզ ընկույզ 50 gram

ելակ ելակ 150 gram

սպիտակուց սպիտակուց 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 840դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 242 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info