MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ծիրանե դոնդող ելակի սոուսով

Ժելատինի վրա 100մլ ջուր լցնել ու մի ժամ թողնել: Հետո եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել: Ծիրանը խորանարդիկներ բաժանել: Օշարակը բացել ջրի հետ, որ 500մլ դառնա: Ավելացնել շաքարավազ, խառնել, մինչ հալչի: Օշարակի մեջ ծիրան լցնել: Ավելացնել ժելատին, խառնել: Լցնել կաղապարրների մեջ, դնել սառնարան, մինչ ամբողջությամբ հալչի: Երբ սառի, կարելի է պատրաստել սուոսը: Ելակը բլենդերի մեջ դնել, հարել: Եթե բլենդեր չկա, կարելի է ելակը մաղով անցկացնել: Ավելացնել ելակը 150մլ ջրի մեջ, շաքարավազ, դնել կրակի վրա, եռման հասցնել: Օսլան բացել 100մլ ջրով: Լցնել եռացող սոուսի մեջ, խառնել ու անմիջապես կրակն անջատել: Հովացնել: Լցնել ափսեների մեջ: Որպեսզի ժելեն հեշտ լինի հանել կաղապարների մեջից, կարելի է ափսեները մի քանի րոպե ջրի մեջ դնել: Սոուս լցնել: Ցանկության դեպքում քերած շոկոլադ լցնել կամ շաքարի փոշի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ծիրանե դոնդող ելակի սոուսով

ծիրան ծիրան 400 gram

ժելատին ժելատին 10 gram

շաքարավազ շաքարավազ 100 gram

ելակ ելակ 300 gram

օսլա օսլա 1 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 540դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 48 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր