Պատրաստեք բանաններ կաթնաշոռով ու յոգուրտով հետևյալ բաղադրատոմսով
Բանաններ կաթնաշոռով ու յոգուրտով շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բանանով տաք աղանդեր, որը կարող է ոչ միայն ընթրիքի լավ ավարտ լինել, այլ նաև հրաշալի նախաճաշ:
Բանաններ կաթնաշոռով ու յոգուրտով շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բանանով տաք աղանդեր, որը կարող է ոչ միայն ընթրիքի լավ ավարտ լինել, այլ նաև հրաշալի նախաճաշ:
Բանանները մաքրել, կիսել ու դնել կաղապարների մեջ, լիմոնի հյութ ցանել: Կաթնաշոռը հարել յոգուրտի, մեղրի, ձվի հետ, մինչ միատարր զանգված դառնա, բանանները շարել: Եփել 10 րոպե մինչ 200 աստիճան տաքացած ջեռոցում:
Информация об авторе Алена Годунова