Պատրաստեք բալասերուցքային դոնդող հետևյալ բաղադրատոմսով
Բալասերուցքային դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բալասերուցքային դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ժելատինի վրա 100մլ եռացրած սառը ջուր լցնել ու 1 ժան թողնել: Սերուցքի մեջ շաքարավազ լցնել ըստ ճաշակի: Ժելատինի կեսը եռման աստիճան հասցնել: Ժելատինը սերուցքի մեջ լցնել, խառնել: Լցնել հարմար կաղապարների մեջ: Կարելի է կաղապարները թեքած դնել: Դնել սառնարան միչ ամբողջությամբ սառչի: Հետո մնացած ժելատինը եռման աստիճանի հասցնել, լցնել կոմպոտի մեջ ու խառնել: Լցնել կաղապարների մեջ՝ սերուցքային դոնդողի վրա: Դնել սառնարան 3-4 ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info