Պատրաստեք աղանդեր ֆրանսիական տանձ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղանդեր ֆրանսիական տանձ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Աղանդեր ֆրանսիական տանձ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Պանիրը քերել, խառնել մեղրի հետ: Տանձը երկարությամբ կիսել, սերմատուփը հեռացնել, լցոնել պանրի խճողակով, վրան պնդուկ քերել, դնել որևէ խոր տապակի մեջ, լցնել սպիտակ գինին, կափարիչ դնել, մարմանդ կրակին եփել 15 րոպե: Մատուցելիս վրան որևէ կարմիր հատապտուղ կամ բալ դնել: Աղանդերը մատուցել տաք վիճակում: