Պատրաստեք նարնջային դոնդող հետևյալ բաղադրատոմսով
Նարնջային դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Նարնջային դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինի վրա 200 մլ սառը եռացրած ջուր լցնել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա: Նարնջի հյութը քամել: Կողևը մեծ-մեծ կտրատել, 1լ ջուր լցնել, եռացնել ու եփել 10 րոպե: Հետո քամել, սառեցնել 40-50 աստիճան: Ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը, եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել: Ավելացնել քամած հյութը: Կրակից վերցնել, լցնել կաղապարների մեջ, 5-6 ժամ դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info