MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով

Լորերը կիսել: Պատրաստում ենք մարինադը: Խառնել քացախ, գինի, ուրց, մի քիչ աղ ցանել: Լորերը դնել մարինադի մեջ, դնել սառնարան 1-2 ժամով: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Բեկոնը ոչ մեծ կտորներով կտրել: Կարտոֆիլը կլոր կտրատել, գազարը նույնպես, խառնել իրար: Ավելացնել բրոկկոլի, բեկոն, սոխ, աղ, պղպեղ: Տապակը յուղել բուսական յուղով, շարել բեկոնն ու բանջարեղենը: Դնել ուրցի ճյուղերը: Բանջարեղենի վրա դնել լորերը: Դնել ջեռոց: Եփել 15 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Հետո հանել տապակը, լորերը յուղել բուսական յուղով, դնել ևս 15 րոպե: Երբ արդեն պատրաստ լինեն լորերը, հանել: Եթե բանջարեղենը չի եփվել, խառնել եւ մի քիչ էլ թողնել ջեռոցում: Լորերը կարելի է մատուցել կանաչ աղցանի ու թարմ բանջարեղենի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով

ճուտ ճուտ 500 gram

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 700 gram

բրոկկոլի բրոկկոլի 400 gram

գազար գազար 150 gram

սոխ սոխ 150 gram

բեկոն բեկոն 200 gram

ուրց ուրց

օրեգանո օրեգանո

սուսամբար սուսամբար

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր գինի կարմիր գինի 300 ml

քացախ քացախ 2 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3110դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 424 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info