Պատրաստեք պատիճավոր կարմիր պղպեղով ռոստբիֆ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԱՏԻՃԱՎՈՐ ԿԱՐՄԻՐ ՊՂՊԵՂՈՎ ՌՈՍՏԲԻՖ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է:
ՊԱՏԻՃԱՎՈՐ ԿԱՐՄԻՐ ՊՂՊԵՂՈՎ ՌՈՍՏԲԻՖ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է:
Տավարի փափուկ միսը լվանալ, թաղանթը հեռացնել, կապել խոհարարական թելով: Բուսայուղը, մանանեխը, կարմիր պղպեղը, մանրացրած սխտորը, սև պղպեղը, աղը ափսեի մեջ խառնել: Խառնուրդը քսել մսին, դնել սառնարանի մեջ մոտ երկու ժամով: Մեծ թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, միսը բոլոր կողմերից տապակել: Հանել, տեղավորել տապակի մեջ և դնել 220°С ջեռոցի մեջ 20–25 րոպե: Եփվելուց հետո միսը հանել, թելը հեռացնել, ծածկել փայլաթիթեղով և թողնել տասը րոպե: Բարակ կտրատել, վրան լցնել եփվելուց առաջացած հյութը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info