MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պատիճավոր կարմիր պղպեղով ռոստբիֆ

Տավարի փափուկ միսը լվանալ, թաղանթը հեռացնել, կապել խոհարարական թելով: Բուսայուղը, մանանեխը, կարմիր պղպեղը, մանրացրած սխտորը, սև պղպեղը, աղը ափսեի մեջ խառնել: Խառնուրդը քսել մսին, դնել սառնարանի մեջ մոտ երկու ժամով: Մեծ թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, միսը բոլոր կողմերից տապակել: Հանել, տեղավորել տապակի մեջ և դնել 220°С ջեռոցի մեջ  20–25 րոպե: Եփվելուց հետո միսը հանել, թելը հեռացնել, ծածկել փայլաթիթեղով և թողնել տասը րոպե: Բարակ կտրատել, վրան լցնել եփվելուց առաջացած հյութը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պատիճավոր կարմիր պղպեղով ռոստբիֆ

տավարի միս տավարի միս 1 kg

ձեթ ձեթ 4 chashi_gdal

կծու կարմիր պղպեղ կծու կարմիր պղպեղ 2 chashi_gdal

մանանեխ մանանեխ 3 chashi_gdal

սխտոր սխտոր 2 pchex

սև պղպեղ սև պղպեղ 0.5 teyi_gdal

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3330դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 186 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info