Պատրաստեք միս՝ թխած շերտավոր խմորի մեջ սնկով ու բրնձով հետևյալ բաղադրատոմսով
Միս՝ թխած շերտավոր խմորի մեջ սնկով ու բրնձով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Միս՝ թխած շերտավոր խմորի մեջ սնկով ու բրնձով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մսին աղ,պղպեղ անել, դնել փայլաթղթի մեջ, փաթաթել: Դնել տապակի մեջ, դնել ձեռոցը: Թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում 1 ժամ: սոխը մանր կտրատել, սունկը նույնպես: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել սունկը, տապակել 15-20 րոպե: Ավելացնել բրինձ, աղ, պղպեղ, խառնել, վերցնել կրակից: Հովացնել: Խմորը գրտնակել 3մմ հաստությամբ: Դնել լցոնի 1/3 մասը: Լցոնի վրա դնել տաք միսը: Մսի վրա դնել լցոնի մնացած մասը: Լցոնով միսը փաթաթել խմորի մեջ, կողքերը սեեղմել: Կաղապարի մեջ թուղթ դնել կամ բուսական յուղ քսել, դնել խմորի մեջ փաթաթծ միսը: Դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը 20-25 րոպեի ընթացքում: Հետո զգուշորեն մասերի բաժանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info