Պատրաստեք սնկով ու հավի փափկամսով լազանյա հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկով ու հավի փափկամսով լազանյա շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սնկով ու հավի փափկամսով լազանյա շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սոխը անր կտրատել, փափկամիսը նույնպես մանր կտրատել: Սունկը մանր կտրատել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել փափկամիս, տապակել 5 րոպե: Ավելացնել սունկ, աղ ցանել, պղպեղ, տապակել 15 րոպե: Պատրաստում ենք բեշամել սոուսը:Կարագը հալեցնել: Ավելցնել ալյուր, 15 րոպե տապակել: Հետո լցնել կաթը, աղ, պղպեղ ցանել, եփել խառնելով, մինև սոուսը թանձրանա: Լոլիկի կլեպը հանել, դնել բլենդերի մեջ, մանրացնել: Եթե բլենդեր չկա, ապա կարելի է պատառաքաղով: Կանաչին մանրացնել, խառնել լոլիկ: Տապակի մեջ դնել լազանյայի թերթիկը, վրան դնել փափկամսի ու սնկի մի մասը, լցնել սոուսի կեսը, շարել լազանյայի տերևները: Դնել մնացած փափկամիսն ու սունկը ու սոուսը: Շարել լոլիկները: Դնել սառնարան: Եփել 20 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Պանիրը մեծ քերիչով քերել: 20 րոպեից լազանյայի վրա պանիր լցնել: Եփել 20-25 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info