Պատրաստեք հնդկահավից կոտլետներ՝լցոնած սնկով հետևյալ բաղադրատոմսով
Հնդկահավից կոտլետներ՝լցոնած սնկով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Հնդկահավից կոտլետներ՝լցոնած սնկով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սոխը մանր կտրատել: Սունկը մաքրել, մանր կտրատել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել սունկը, մի քիչ աղ ավելացնել: Տապակել, մինչև հեղուկը գոլորշանա: Խճողակից ոչ մեծ բլիթ սարքել: Կենտրոնում դնել սնկային լցոնը: Կողքերը զգուշորեն մոտեցնել, կոտլետի տեսք տալ: Թաթախել պաքսիմատի մեջ: Տապակել բուսական յուղի մեջ, յուրաքանչյուր կողմից 5-7 րոպե: Լցոնի համար կարելի է օգտագործել պանիր ու ձու:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info