Պատրաստեք հնդկահավի կոտլետներ՝ տապակած լոլիկով ու պանիրով հետևյալ բաղադրատոմսով
Հնդկահավի կոտլետներ՝ տապակած լոլիկով ու պանիրով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Հնդկահավի կոտլետներ՝ տապակած լոլիկով ու պանիրով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Հացը կաթի մեջ թրջել: Փափկամիսը աղալ մսաղացով, սոխը նույնպես, խառնել իրար: Ավելացնել հացը, աղը, պղպեղը, լավ խառնել: Կարելի է ձու ավելացնել: Լոլիկը կլոր կտրատել: Պանիրը մանր քերիչով քերել: Խճողակից կոտլետներ սարքել, թաթախել պաքսիմատի մեջ: Բուսական յուղի մեջ տապակել մինչ պատրաստ լինի: Յուրաքանչյուր կողմը տապակել 5-7 րոպե միջին կրակի վրա: Դնել տապակի վրա, շարել լոլիկի շերտերը, պանիր ցանել, դնել ջեռոցը: Եփել 180 աստիճան ջերմաստիճանում, մինչ պանիրը հալչի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info