Պատրաստեք կոկորդիլոսի մսով խորոված հետևյալ բաղադրատոմսով
Կոկորդիլոսի մսով խորոված շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կոկորդիլոսի մսով խորոված շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կոկորդիլոսի փափկամիսը 2սմ խորանարդիկների բաժանել: Միսը ձիթայուղի հետ խառնել, կիտրոնի հյութ ավելացնել, կոճապղպեղ, սխտոր, չիլի պղպեղ, 1 ժամ մարինացնել սառնարանում: Խորովածի փայտիկները թրջել ջրում 20 րոպե: Միսը շամփուրին անցկացնել: Միսը խորովել մանղալի վրա, մինչ համարյա պատրաստ լինի: Վերցնել չիլի սոուսից, հավասար տարածել մսի վրա, մինչ եփվի, անընդհատ շրջել: Կիտրոնի կեղևը ու չիլի սոուսի քաղցր մասը խառնել: Մատուցել չիլի սոուսի ու լայմի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info