Պատրաստեք կոկորդիլոսի միս՝ պանրի հետ կարմրեցրած հետևյալ բաղադրատոմսով
Կոկորդիլոսի միս՝ պանրի հետ կարմրեցրած շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կոկորդիլոսի միս՝ պանրի հետ կարմրեցրած շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Միսը լվանալ, ոչ մեծ կտորների բաժանել: Ավելացնել շատ մանր կտրատած սոխ, յուղ, 0.5լ ջուր: Շոգեխաշել 10 րոպե: Հետո այնքան ջուր ավելացնել, որ միսն ամբողջությամբ ծածկվի ու եփել ուժեղ կրակի վրա 30 րոպե: Հետո միսը դնել տապակի մեջ, մի քիչ սոուս լցնել, որտեղ այն եփվել է, աղ ու պղպեղ լցնել: Ձուն ավելացնել պանրին, հարել հարիչի օգնությամբ մինչ միատարր զանգված դառնա, շարել միսը: Եփել նախօրոք տաքացված ջեռոցի մեջ 20 րոպե: Մնացած սոուսին աղ անել, տաքացնել, մատուցել մսի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info