Պատրաստեք կաննելոնի՝ լցոնած ֆետա պանիրով ու լոլիկով հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաննելոնի՝ լցոնած ֆետա պանիրով ու լոլիկով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կաննելոնի՝ լցոնած ֆետա պանիրով ու լոլիկով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Լոլիկի կլեպը հանել, 200գ լոլիկը մանր խորանարդիկների բաժանել: Ֆետան պատառաքաղով տրորել: Ավելացնել լոլիկը, խառնել: Պատրաստել սոուսը. Մնացած լոլիկները բլենդերի մեջ դնել, մանրացնել, կանաչին մանր կտրատել, ավելացնել լոլիկին, խառնել, մի քիչ աղ, պղպեղ լցնել: կաննելոնիի մեջ լցոն դնել: Շարել տապակի մեջ, սոուս լցնել, հավասարեցնել: Դնել ջեռոցը, եփել 20 րոպե 180 աստիճանում: Պանիրը քերել: 20 րոպեից կաննելոնիի վրա պանիր լցնել ու 20 րոպե դնել ջեռոցը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info