Պատրաստեք լցոնած սագ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած սագ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Լցոնած սագ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սագը լավ լվանալ, աղ ու պղպեղ լցնել դրսից ու ներսից: Թողնել 2 ժամ: կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել խորանարդաձև, եփել աղ լցված ջրում մինչ կիսապատրաստ կլինի: Խնձորները մաքրել, հանել միջուկը ու կտրատել: Կարտոֆիլն ու խնձորը խառնել: Սագի մեջ կարտոֆիլախնձորային զանգված դնել ու կարել: Դնել տապակի մեջ՝ մեջքով ներքև: Դնել ջեռոցը, տապակել 200 աստիճանում 2 ժամ: Երբ վերին մասը սկսի վառված տեսք ընդունել, ծածկել փայլաթղթով: Տապակվելու ընթացքում ժամանակ առ ժամանակ լցնել սագից դուրս եկած յուղով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info