Պատրաստեք լցոնած պղպեղ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած պղպեղ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Լցոնած պղպեղ շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սոխը կտրատել: Գազարը մանր քերիչով քերել: Սոխի կեսը տապակել բուսական յուղով: Ավելացնել գազարի կեսը, տապակել: Խառնել խճողակն ու բրինձը: Ավելացնել տապակած գազարն ու սոխը, աղ, պղպեղ անել, լավ խառնել: Պղպեղի վերին մասը կտրել, սերմերը հեռացնել: Պղպեղի մեջ լցոն դնել: Խառնել թթվասերը ու տոմատի մածուկը: Կաթսայի մեջ խառնել սոխ, գազար: Ավելացնել թթվասերային- տոմատային սոուս, խառնել: Շարել պղպեղները: Լցնել ջուր, որպեսզի այն պղպեղների կեսին հասնի: Շոգեխաշել միջին կրակի վրա, փակ կափարիչով, 40 րոպե: Մատուցել թթվասերով կամ սուոսով, որի մեջ պղպեղները եփվել են:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info